INSTANT INSPO

7:39 AM toujoursAnja 1 Comments

Since I don't have my personal inspiration board (and I'm kinda lazy to make it on the web), I pretend this blog to be one. So, here it goes - instant inspiration found about 7 minutes ago. 
A bit of prints and a bit of orange. 
And a bit of mixing it up. 



Enjoy it, Anja



1 коментара:

Aurelie Bidermann Jewelry

4:33 PM toujoursAnja 0 Comments

Nakit Aurelie Bidermann je zlatan nakit. Predstavlja mešavinu prirode, zmija, perja, insekata, čipke, pšenice, Ginko listova i drugih kultura sa zlatom. Aurelie smatra da su prošlost, putovanja, muzika, arhitektura i istorija nepresušni izvori inspiracije. Svaka kolekcija predstavlja miks ovih uticaja, ali uvek postoji karakteristična jaka tema koja je srž same kolekcije. Sve utiske i doživljaje pretoči u (sada već lako) prepoznatljive komade nakita. Uglavnom se radi o masivijem nakitu, nakitu koji ostavlja snažan utisak, koji ne samo da upotpunjuje, već čini odevnu kombinaciju. I'm lovin it. A lot.










" Jewelry is the part of my DNA: I sleep with it, and add more when I wake up." -A. Bidermann

0 коментара:

Vacay outfit- Lemon shorts

2:33 PM toujoursAnja 2 Comments


Spoj klasične bele majice, šortsa od limuna, nitni i upadljivih boja sa laganim materijalima za istraživanje novih mesta na +36. Simple as that.









t-shirt: Pull and Bear
shorts: New Yorker
sandals: Zara
bag: Accessorize
necklace: Accessorize
hat and bracelets: random store in Spain

2 коментара:

ZARA HOME

5:15 AM toujoursAnja 2 Comments


Situacija: panoramsko razgledanje Barcelone. Stanje: buđenje u cik zore (ili 7.30am), trčanje do stanice u Lloret de Mar-u i put ka Barceloni. Sunce visoko na nebu, plaža zove, klima iz busa spušta kapke... Onako omamljena, razgledam pomalo čudne fasade starih građevina, veliko drveće i između njih izloge najpopularnijih španskih brendova. Nižu se: Mango, Stradivarius, Massimo Dutti, Zara, opet Mango, pa red visoke mode, pa Bershka, raskrsnica, Pull and Bear, Stradivarius, Zara Home.... "ZARA HOME? Pardon? Okej, definitivno nešto novo; zapamtiću to, pa ću istražiti malo bolje..."
I tako je ta informacija ostala uskladištena ko zna gde u malom mozgu, da bi doživela jedan POP-UP nedelju dana nakon dolaska kući. Klik ovamo, search onamo, choose market i zaplovi u katalog. Koje iznenađenje! Koja lepota! Od beach i picnic kolekcije do ideja za dečije sobe. Nezaobilazne plavo-bele pruge na peškirima i prekrivačima za ljubitelje mornarice; vaze, ramovi za slike i svećnjaci od starog zlata za vintage kutak u domu; čaše i šolje jarkih boja sa cvetnim motivima i svežim cvećem za dobro jutro; maneštaj od ishabanog drveta za rustični momenat; tanjiri i čajnici u paru, za lepši ručak i prijatniji čaj u 5; udobni krevet sa jastucima bolje peska i gomilom mekanih pamučnih prekrivača... pa, za sve nas. Ljubav na prvi pogled, instant ljubav.  Ono kad znate da hoćete baš to. Divota. Sledi overload.
Za svakog po nešto. Za mene sve.

















  
       
      Nadam se da imate kutak za uživanje. Ja imam. Njih 10.
Have a great... Thursday? Yes, Thursday. 
Love, Anja


2 коментара:

Bruno Mars for L'Uomo Vogue

10:00 AM toujoursAnja 1 Comments


Bruno Mars za L'Uomo Vogue, 'the Italian men's version of the fashion bible'.
Neverovatan glas. Harizmatičan i duhovit. Izvanredan izvođač, u svakom smislu.
Retro šarm 21. veka. 
Objektiv ga voli. And so do we.









Try to survive these crazy temperatures,
Love, Anja

1 коментара:

Four countries through my camera

8:54 AM toujoursAnja 2 Comments


...i tako se ja vratih sa neplaniranog dvonedeljnog odsustva. Destinacija- uglavnom Španija, kraći periodi u Francuskoj i Italiji. Nekih +29 stepeni, ne više od toga, dve dnevno neophodne kafe, blagi vetar koji miriše na morsku so. Drugačiji ljudi, kult bicikle (od trogodišnjaka do bake od 60-ak godina, sa sve platformama), živost i veselost Španaca, pomalo bučni Englezi, posle utakmice pokunjeni Nemci... Pa onda, proslava San Juana i gomila vatrometa i petardi, salate i morski plodovi, raskoš i sjaj Kana noću, ušorene ulice starog dela Nice, poluprazna Verona i prepuna Venecija... Kad se sve sabere, vredi.










Venice


Unplanned sometimes can be amazing. Especially if you are all-planned-up like I am.
Soak up the sun,
Anja.

2 коментара: