WEAR IT RIGHT.

6:50 AM toujoursAnja 2 Comments




Pastel-Latte-To-Go, Please: Pastel kao jedan od vodećih trendova ova sezone. Boja pudera, breskve, nafinije kremaste kafe i penastih zalogaja. Slamnati šešir koji štiti od sunca i radoznalih pogleda. Ljubičaste pantalone kao protivteža nežnim bojama. A i kao ljubičice. Miris jutra, treperavo sunce i doručak na otvorenom....
Every morning has its own magic. Make sure you wear it right.
Pastel-Latte-To-Go, Please



Sunday to Monday Transformation: Jedna majica, dve kombinacije- Jedna majica, dva dana. Dva, vremenski tako blizu, a taako daleko u svakom drugom smislu. Nedelja popodne, omiljeni časopis, knjiga, dokolica. Šešir na glavu, a ranac na rame. Bosa stopala koja prelaze kaldrmu uzduž i popreko.
Ponedeljak ujutru, užurbanost. Nova radna nedelja, vrtoglave štikle. Ukrojeni sako, Kelly bag. Ozbiljnost, organizacija, jurnjava, gužva. Kafa sa nogu, doručak takođe. Monday, I'll have Friday on my mind.

Sunday to Monday Transformation
Mixing prints for summer: 32°C. Pruge + Neon.
                                       Animal print + Šešir velikog oboda.
                                       Naočari da štite od sunca, zlatni detalji da upotpune. Štikle zato što su predivne. 
                                       Dama marinac na odsustvu.



Mixing prints for summer




2 коментара:

Women from Mad Men Era

5:31 AM toujoursAnja 4 Comments


Početak šesdesetih godina u Njujorku predstavlja i početak promene odnosa muškarca i žene. Iako žene i dalje vode računa o kući, deci i svojim veoma umornim muževima kada se vrate sa posla, način življenja 'muškarac na poslu, žena u kući' se sve više negira. Žene zauzimaju mesta u najprestižnijoj marketinškoj agenciji Sterling Cooper Agency koja se nalazi ni manje ni više nego na aveniji Medison. Ono što je svojstveno svim ženama jeste dašak njujorških šesdesetih provučenih kroz njihove garderobere. Žene vole sebe. Vole svoje obline, svoju kosu, svoj osmeh. Odišu retro seksipilom, pa čak i tim holivudskim glamurom prilagođenim njihovoj svakodnevici. U svojim haljinama sa naglašenim strukom od najfinijih materijala prate svoje muževe na zabavama. U jednoj ruci martini, u drugoj odavno zapaljena cigareta. Karirano, cvetno, strukirano, tufnasto, pa preko svega toga biseri. I obavezni crveni ruž. Pa zavodnički pogled kroz mačkaste naočari. I još malo ženstvenosti, i još malo pića...











4 коментара:

It's weekend- DREAM ON!

3:28 AM toujoursAnja 2 Comments

Get some sleep

Make the breakfast yourself and enjoy it


Have a nice cup of coffee/tea with people you enjoy spending time with


Wear it comfortable, wear it white


Dream of the places you'd like to visit

Enjoy, make some new friends, routines and memories



This spring inspiration is taking all over me. I hope you'll have a wonderful & relaxing weekend, feels like we all need one! 

                                                                                             Enjoy yourselves, Anja


2 коментара: